Framtiden

Hej mina vänner. Min helg hade guldkant, hur var eran?

image

I Fredgas var jag och tjejerna från klassen på Alnarp ( Lantbrukshögskola ) , dom anordnar varje år en fest/sittning där Delar utav Flyinges Elever är inbjudna. Utöver vin och vänner har jag befunnit mig mitt i smeten på Baltic Cup, analyserat de yngre ryttarna och framförallt ridbarigheten på ponnyerna som går de högre klasserna, vilket enligt mig var en salig blandning.. Lördags kvällen bjöd på middag med Familjen Åkerblom och ett gäng nya ansikten. Underbart.

Min älskade mor rullade in på gårdsplanen vid lördags lunchen och med sig hade hon Calissa. Den sista tiden som är kvar här nere skall hon vara här och Lillan har åkt hem till Kungälv. Jag hoppas kunna förvalta tiden och möjligheterna här nere på bästa vis för Calissa. Underbara Cronist gjorde ett super pass ute på stora galoppbanan och Moscatel rastades på täcktabanan.

Nog om helgen, nu skall vi prata framtid.

image

 

 

Jag har fått mycket förfrågningar hur mitt liv kommer se ut när tiden på Flyinge är över. Nu känner jag mig säker på framtiden och tycker det är läge att presentera mitt lilla koncept.

Jag kommer fylla upp Boxarna på Oskarsberg med utbildningshästar och ponnyer. Som det ser ut nu är stallet fullt från och med den 15 Juni och det är otroligt kul att Hästägare ställer sig på kö för att få en plats. Jag håller därför på att sy ihop en ny plan då jag inser att fyra boxar är för lite i längden. Utöver att utveckla min egen verksamhet kommer jag också vara stationerad på Lyckans Gård i Stenungsund. Här kommer jag sköta en del Mark service och jag är otroligt glad över möjligheten att ha Christian som bollplank vid min sida. Jag kommer bo på Gården och Calissa kommer också stå upp stallad här. Jag kommer fortsätta med upplägget som tidigare år att åka hem till mina kunder och utbilda hästar och ponnyer hemma vid. Hopp och markarbets lektionerna på Oskarsberg och även andra anläggningar vid intresse kommer åter tas upp och som vanligt sker intresse anmälan via telefon.

Utvecklingen utav Morfars Hinderpark kommer också tas upp igen. Skall bli otroligt kul att Ta upp Hinderparken igen då de hela gått på halvfart under min tid i Skåne. Nya hemsidor är under uppbyggnad och kommer publiceras när jag är nöjd med layouten.

Formatet på hästar kommer variera, från Tävlinghästar, ponnyer under utbildning och tidsnog även inridningar fram mot höstkanten. Hett tips är att du med inridnings häst bokar plats i god.

Det känns kul att komma hem och spinna vidare på min egen verksamhet. Planen är också att gå en kurs i positivt tänkande och marknadsföring. Tidsnog hoppas jag också kunna ta en C tränar licens.

image

Många Järn i elden, vänner och familj som sluter upp bakom min rygg. Saknar mina kunder, samarbeten och tävlingar. Snart är tiden här, men först har jag ett examensblock att genomföra.

En Miljon kramar T

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>