Calissas första pass

Godmorgon vänner. Lugn skön morgon. Drog till stallet vid halv sju och fixade iordning där. Calissa vilar idag, skönt att ha det hela klart. Det är en relativt lugn vecka då Rayday vilar och Calissa går på halvfart.

Igår gick jag till täcktbanan med Calissa och red ett par varv där. Snacka om att hon har talang, efter att ha vilat i 1,5 månader var det bara att sitta upp och rida. Utöver att hon skötte sig exemplariskt kunde jag börja rida där jag avslutade då. I Balans, på tyglen med känslan av att hon sträcker ut halsen. Måste jobba på hennes överlinje, den är relativt svag och jag vet att hon kommer få problem att arbeta ordenligent genom ryggen i framtiden om hon redan nu vill gå en kortare form. Idag får hon ledigt och i morgon skall hon upp till smedjan och få skor på sig. Målet är att ha henne här nere tills den 3 Maj och där efter skicka hem henne och ta ner Ninja. En 5 åring valack u Nintender UE Little boy. Det är honom och Calissa jag kommer lägga lite extra krut på och matcha mot Youngster klasserna.

Mitt första delmål med Calissa är att rida en unghäst klass den 3 Maj här i Flyinge på 90 cm. Men innan dess skall ett par träningar genomföras.

image

 

 

Jag nådde inte att ta en Selfie ihop med min stora prinsessa 😂

ska nu krypa ner i sängen en stund till, klockan 10 är det dax för Tömkörings lektion för Odd Granlid, övrigt ska Cronist ridas ut efter att igår ha gjort ett super Pass.  Lugn dag, full med möjligheter att samma energi.

En miljon Kramar T

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>