Att vattna sina blommor

God kväll käraste. Jag vill ha en kram. Det var längesedan.

Har du funderat på vem du är? Jag funderar väldigt mycket och väldigt ofta på vem jag är. Hur jag uppfattas och hur jag agerar och beter mig i olika situationer. För mig är det så viktigt med personutveckling, att hela tiden vilja bli en bättre människa. Vara tryggheten för någon som saknar en, vara draghjälpen för den som helst vill ligga kvar i sängen, vara inspirationen, ge glöd, känslor och vilja. Jag tänker hela tiden på hur folk uppfattar mig som person, dock inte så att jag är rädd att agera för att vara ”rädd att göra fel”. Allt som oftast är jag säker på mina belsut och handlingar. Jag vet på ett sätt vem jag är, jag vet vad jag har för uppfostran, för moral och syn, hur jag ser på mina medmänniskor och allt det där. Jag vet också om mina svagheter, som att jag har kort stubin att jag har allt som oftast bett personer jag tycker har fel eller beter sig illa krypa tillbaka till de hål de kom från. Nu har jag lärt mig att hantera min korta stubin och det var längesedan jag ens la ner energi på människor som triggar igång mig. Jag väljer också mina diskutioner. Förr kunde jag vind för våg kasta mig in i diskutioner med en tunga vassare än rakblad. Nu för tiden väljer jag mina stunder och resonerar lite som Ingemar Stenmark. ”Det är ingen ide att förklara för den som inte begrip”

Väljer idag att dela med mig utav Mina tankar och filosofier inför dom som är villiga att lyssna, lära och även lära mig. Nu för tiden är mina öron större än tefat och min rappa tunga väljer sina ord väl innan det är dax att tala. För en sak har jag lärt mig genom att lära Känna mig själv, när man pratar så pratar man bara om saker man redan kan, sina erfarenheter och upplevelser. Men om man lyssnar, så kanske man kan lära sig något nytt.

image

Även om du vet vem du är, och är säker på din Sak så kan det vara spännande att rannsaka sig själv ibland. Det är typ som att gå på upptäcksfärd, för en del och även för mig själv ibland kan det liknas med en skattjakt, eller en spökvandring. Helt beroende på vad man söker. Mina spöken har flugit sin väg och mina monster är sedan länge begravda. För när jag beslutade mig för att sluta mata dom tynade dom sakta bort. Nu växter här vackra färger och ljuva dofter, för jag. Jag har lärt mig att vattna mina blommor. Uppskatta små framsteg och långsamma processer. På vägen har jag hunnit njuta, och nu står jag här. Men en själ och innre harmoni i full blom.

Ta hand om dina föer, annars äter fåglarna upp dom. Och kvar blir du, tom hänt.

En Miljon kramar T

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>