Jag litar på henne

Hej mina käraste. Tänker väll inte ens ursäkta mig över att jag inte uppdaterat här, jag fungerar så. Om jag inte hinner göra något ordentligt, så tro inte att jag hinner göra det halvdant heller. Jag vill att ni ska läsa väl valda ord. Ord som gör att ni vill läsa ett nytt inlägg. Inte några brokiga versaler där jag ojar mig över att jag inte hinner.

Jag har kommit en bra bit både med företags uppgiften och mitt examens arbete. Jag tänkte förresten dela med mig utav mitt examensarbete här, när utbildningen är över. Spännande va?

Nu, till rubriken. Calissa har en månad på sig här nere och två veckor har redan passerat. En månad på sig att tillsammans med mig genomföra så bra, utvecklande pass som möjligt. Därför, väljer jag att lita på min stora Valpiga fyra åring. Vare dag jag sätter foten i stigbyglen är jag övertygad om att hon kommer utvecklas, vilja och vara glad. För jag litar på henne, och hon känner det. Jag kan skritta ut ensam på lång tygel. För jag har bestämt mig för att ge henne en chans att visa att hon klarar av det. Istället för att sitta med korta tyglar och full kontroll,  För att jag som utbildare tvekar på uppgiften. Jag skulle aldrig sätta henne i en situation jag inte trodde hon skulle klara av. Idag, red jag ut på terrängbanan i gryningen. Och hon fick galoppera, hon fick vinna mark och där uppe satt jag som en liten räka och njöt.  hon var trygg i situationen, för vi litar på varandra. Jag visade henne träbron som finns ute på terrängbanan, och därefter fick hon själv välja om hon ville gå över eller inte. Självklart valde hon att gå över, samma va gällande vattnet, utan att tveka skrittade hon lugnt genom den lilla vatten graven.

Varför? För jag har aldrig satt henne i en situation hon inte skulle klarat av. För henne var det självklart att göra det, för allt annat vi gör är självklart.

image

En Miljon kramar T

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>