Det går bra nu

Hej mina vänner. Kompis, det går bra nu.

Det går jävligt bra nu. Jag uppnår mål, jag bockar av saker jag fått gjort, jag utvecklas, jag lär mig. Jag är lyckig och jag står mitt i startfållan på ett framgångsrikt år. Det enda jag saknar är någon att dela livs glädjen med. Man kan inte få allt, så jag gottar mig helt enkelt i en vardag där jag kan fokusera 100% på mig själv, och det är ju inte heller så dumt.

Tiden på Flyinge är knapp och ibland blir jag rädd att jag ska förhasta de sista veckorna som är kvar. För jag har hittat ett dragläge, jag dras framåt, in i nya uppgifter och mot större mål. Mål som jag vet är möjliga att uppnå, om jag har en plan för hur jag skall ta mig dit.

image

Jag kommer sakna allt, så snart jag sitter där i bilen på väg hem, hem mot ett nytt liv i Stenungund. Men det är vackert att sakna, och det fina är att Jag enkelt kan åka tillbaka. Hälsa på mina vänner och stalla in hästarna över en helg.  För jag har under mitt år här skaffat vänner för livet och kontakter som kommer komma bra till pass.

Och äntligen skiner solen, efter dagar av April väder som heter duga lyster solen. Himlen utanför mitt fönster är blåare än havet själv, och möjligheterna som finns bakom husknuten, dom är större än någonsin förut. Därför tänker jag stoppa in hörlurarna i öronen och ta en promenad till stallet. Till calissa, hon som jag skulle ge en Box av guld ifall jag hade råd, nu har jag inget mer än en ljus framtid att ge och på Tisdag rider vi för första gången in på tävlingsbanan ihop.

En Miljon Kramar T

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>