Ett eget erkännande

Fantastisk dag, otroligt mycket gjort trots att väder och vind krigat emot oss idag. Alla hästarna trimmades med bra resultat och en extra guld stjärna till Global som idag hade träns på sig för första gången.

Hade en tid hos tandläkaren vilken jag dratt mig för under en längre period. Det hela avlöpte väl om så när mina visdomständer som till viss del krånglar. Jag har också avverkat en timma på gymmet vilket känndes förvånandsvärt bra. Köttade på i ett benpass som fick mig att inse att jag faktiskt saknat gymmet.

Något annat jag saknar är närhet. Jag har inte velat erkänna de tidigare för mig själv. För jag vill klara mig själv, vilket jag ioförsig gör. Men jag saknar tvåsamheten. Att få ta hand om och bli omhändertagen. Jag saknar att göra mig fin för någon, slippa somna själv. Men jag är för feg, jag tar de säkra före de osäkra- vägrar ta risken att bli sårad eller ledsen. Lämnad. För jag vet om hur jag är, väl medveten om att jag är en miljon känslor, sprudlande, öppen, krävande, tar plats, myror som attackerar min kropp. Kan inte sitta still, varva ner. Vem orkar med det, när jag knappt orkar med det själv ibland. Dessutom, kan jag lika gärna vara ensam fram tillsdess att jag springer på han som orkar med mig livet ut. Allt annat är onitressant, hur ont de än gör att somna ensam.

IMG_1300

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Ett eget erkännande

  1. Att du känner dig ensam och en aningen osäker lyser igenom i dina inlägg då och då. Hoppas du finner någon som passar dig.

    • Hej Sarah! Jag är säker på att kärleken hittar även till mig tidsnog. Osäker skulle jag dock inte kategorisera mig som :) Men det kan ju va en enkel tolkning att anta det bara för att jag stundtals hörs, syns och delar med mig av mycket. Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>