uppgiven

Ännu en natt spenderas här på Kungälvs sjukhus. Under morgondagen hoppas jag få svar på alla prover som tagits och även att jag ska få komma hem. Jag har under dagen haft mormor och mamma på besök. Tiden går lite snabbare då, när man har någon att prata Med.

Försöker få lite annat gjort medans jag ändå ligger här. Bokat hotell till GHS i februari och boende till Strömsholm den 4-6 dec. Fick som jag skrev tidigare även bokat en tandläkartid till Calissa och nu ska jag försöka få färdigt den där konditionsuppgiften. I övrigt vill jag bara här ifrån, jag är både trött och irriterad. Det känns Som livet står stilla. Jag är ledsen över att jag förlorar timmar i sadlen och att jag missar tid med människor och håller kärt. Jag blir förbannad över att jag inte kan träna, äta och röra mig som jag vill. Jävla jävla jävla skit.

En miljon kramar T

blogstats trackingpixel

En reaktion på “uppgiven

  1. Det är verkligen en jävla skit. Nu räcker det med sjukbesök. Nu får det hända nåt och läkarna måste komma fram till vad detta beror på. Du är en ung och frisk o stark kvinna. Du ska inte behöva bli utslgen av elaka bakterier en gång i halvåret. Du behöver och vill jobba. Rida. Utbilda hästar. Umgås med vänner och leva livet. . Att vara egen och dessutom egen hästföretagare är inget latmansjobb. Hästar tar tid. Det är tungt man kan inte strunta i hästarna bara för att man är lite trött. Men det är oxå en livsstil och man mår så bra. Du är ute mycket. Du träffar massa härliga människor o hästar. Att du blir sjuk beror ju inte på att du är trött eller svag. Det beror på att bakterierna i din kropp inte ger sig FÖR att man inte har hittat den riktiga orsaken. ❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>