Queen

Hey vänner. Kan vi kasta ut julen nu? Det räcker. Vill ha vardag, häst. Tidig morgon till sen kväll. Timmar i sadlen, utveckling och presstation. Mot nya mål. Större än förut. Jag är så jävla hungerig på lite jobb. Jag har varit snygg i flera dagar nu haha, låt mig hoppa i ridkläderna, stå och mocka i lugn och ro. Få vara ful i fred. 

IMG_1931

Jag fixar inte riktigt när vardagarna rubbas, Jag behöver rutiner. Fick iallafall ridit Bella och Global idag. Bella var som smör, lösjord, framme. Dröm. Global börjar acceptera livet som ridponny och nu väntar jag bara på att galoppen ska trilla in. I morgon går alla fullt ut, det kommer bli en bra dag. Faktum är att dagarna har blivit bättre sen jag började med sömtsbletterna. 5 timmar sömn med 3-4 uppvaknanden har varit standard länge nu. Med de där lilla pillret börjar kroppen komma ikapp, och är det de som krävs så får de väll va så då.

Händig som jag är fick jag monterat upp min nya lampa i sovrummet. För riktiga Kvinnor reder sig själva. Queen

IMG_1918

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Queen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>