Mindfullness

Det är mindfullness för mig, att vakna och klä på sig något varmt och mysigt. Stövla ner för trappan, och ut på gårdsplanen. Luften är så där kristallklar, krispig. Månen står högst och håller mig sällskap och Stona på lösdriften möter mig med dova gnäggande. Dom är vårtecken för mig, magarna växer och i samma stund som våren står för dörren är det dax för de små fölen att titta ut. 

IMG_2319

Det blev en lång frukost, klockan är redan nio. Men jag tror jag ligger kvar ett tag till. Hästarna på Oskarsberg Vilar idag så jag blir kvar hemma på lyckans hela dagen. Global ska ridas och klippas och Bella ska gå lite markarbete. Det blir en mysig söndag, och jag känner mig hel inombords igen. ❤

IMG_1477

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>