Är inte Lena Sundqvists pris något värt?

stäng eran käft, vem fan födde er? Dubbelmoralen eller? Sitt ner för i helvete.

I samma stund som Lena Sundqvist klev upp på scenen igår spred hon ett litet hopp till svensk sport och alla dess anhängare. Hon rörde med sitt tal och sitt arbete gentemot sportslig näthat. Gav en känga till många men kärlek till fler. Kanske fick hon för en liten stund näthatare att sluta kasta glåpord, men som vi vet- underbart är kort.

För näthatet, glåporden, påståendena och mobbningen lät inte vänta på sig när Vår älskade Peder, rörd till tårar klev upp på scenen för att mottaga sitt pris. Det prestigefyllda, folketspris- jerringpriset. Vi är tillbaka på ruta ett, Lena Sundqvists pris fick stå i rampljuset den lilla stunden. Vilket jag är otroligt upprörd över.

Säg inte, att ni är emot mobbning och närhat, vuxna människor som får sig totala frispel för att ”fel person vann” HÖR NI HUR DET LÅTER?  Vi lär oss från de att vi är små att alla är lika mycket värda. Att alla räknas och att allas prestationer är lika mycket värt. Tydligen inte? Det var ingen som trodde att Peder skulle Stå där med jerringpriset i sin hand. För ni tror att ridsporten inte är en sport att räkna med. Ni har fel, så jävla fel. Snälla sätt er ner.

Jag är en stolt supporter utav svensk ridsport. För den starka handlingskraft som vi visat genom att rösta fram Peder till detta pris, det är ett bevis för allt det där som vi vill värna om i svensksport. Gemenskap. Vi är stolta över Peder, men inte hade vi lagt oss ner och rullat omkring gråtandes på golvet om han inte vunnit?  Alla dom andra nominerade har även dom gjort fantastiska prestationer under De olympiska Spelen i Rio. Peder var en av de nominerade. Vi stöttade honom, och det höll hela vägen. Grattis svenskridsport. Grattis Peder.

Vi har säket tagit oss friheten Att rösta flera gånger om perman. Jag röstade två gånger. Fattar inte ni, att röstningen handlar om att dra in pengar. Eftersom man kan Betta på Jerringpriset måste röstningen gå till så. Sluta gråt. Vill du ha något, så kämpa för det. Vi ville att Peder skulle ha Jerringpriset. Och det fick han.

IMG_2346

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>