Kaffet ska va svart

Godmorgon. Jag gillar egentligen inte att äta och skriva samtidigt. Men denna dagen kommer gå i hundra knyck. Så den enda tiden för en liten uppdate är nu.

Fick lov att omplantera lite efter att Horsefarm ringde igår och sa att min nya sadel kommit. Tänker inte vänta en dag med att få hem den. Jag rider och gör stallet här hemma nu under förmiddagen för att sedan packa en väska ombyte och kila ner mot Falkenberg. Väl hemma igen hoppas jag hinna rida en sväng och i kväll dönar jag ner till SVT studion för att få ta del av jerrinpris debatten på riktigt nära  Håll.

Det är bedrövligt, att vuxna människor håller på och förminskar en elitidrottsmans hårda slit och fina resultat på detta vis. Tycker det är beklagande att vi ens ska behöva ha denna typ av debatt. Men nu när den ändå ska bli av ska de bli super nice att Se Sylve spänna blicken i den där Jacob hård, men på ett sätt tycker jag synd om honom. Han verkar inte veta bättre. Stackarn.

Klunkar kaffe, and Its al black. 

IMG_2371

•T

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>