Fredag den 20 Januari

Hamnar på rygg i soffan, här tänker jag stanna. Det är en stund av vila, återhämtning och avkoppling som står för dörren. Fredagskvällar blir lätt sådana. En lucka för återhämtning. Det är vid dessa tillfällen som jag börjar fundera och analysera mitt arbete. För jag har en ständig hunger om att alltid utvecklas. Det vore livsfarligt att bli nöjd, för när man blir nöjd så stannar utveckling upp. Det gäller allt, min egen fysik, hästarnas individuella utveckling, mitt sociala liv och mig själv som person. Jag är expert på att analysera, vad behövs göras, vad kan bytas ut och vad gör jag bra idag?

Jag skriver så anteckningar, små todoo noticer som jag tror kommer hjälpa mig att bli ännu lite bättre. Det, är en bra fredags kväll för mig. Tillsammans med Vin, Vin är viktigt. Och mat.

IMG_2384

 

De va förresten en bra debatt igår mellan Sylve och Jacob Håård. Klart ni inte missade den. De va jätte intressant att ta del av den på nära håll. känns som man kan släppa detta ämne nu. Tills nästa år, för ridsporten kommer va nominerad igen. Sanna mina ord.


 

Har idag gjort mina första timmar i min nya Equipe sadel. Jag hoppas att denna kommer hjälpa mig slippa en operation utav vänster knä. Höger karvade dom i för två årsedan och jag har likadan problematik i vänsterknät. Vilket gör sig påmind i hoppsadel. Speciellt om jag sitter i förstora sadlar och hamnar i fel vinkel. Både Calissa och Ninja verkar trivas med det nya inköpet, och lika så mina knän. Och jag, tja, jag satt så tjusigt så, som den prinsessa jag är.

IMG_2380

🖤 T

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>