Bildbomb och en liten update

Hey Friends. Satan i gatan vad helgen Pinnar på, jag luktar typ som rostade nötter efter en tur till Solarieöarna. Men gympasset gick bra. Helvete va bra det gick. Totalt focus, all in. Fläskigt benpass som garanterat kommer generera träningsverk i morgon. Värt, för i morgon väntas flera timmar bakom ratten. Höfterna börjar hitta formen och magen hänger i. Det är mitt största focus nu, mage och ben. Axlar, armar bröst och rygg i all ära. Men för nu och en tid framåt ligger 2 extra pass i veckan med fockus på mage och de större muskelgrupperna på benen. Kötta.

IMG_2458

 

Djuren då. Oj va jag har krigat på idag. Ninja reds ut, Calissa har fått hoppa lite och Global trimmades på utebanan. Jag har en bra känsla med allihopa, dom är pigga och glada, arbetsvilliga. Calissa är lite al over the place kanske första 10 minutrarna, men låter henne hållas, hon är lycklig. Lilla Rayday känner in sig på miljön ett par dagar nu när jag är nere i Flyinge. Tanken var att hon skulle kommit efter den förste Februari, men ändrade planer gjorde att hon fick komma i förrgår. Ska bli så roligt att börja jobba med henne igen. Det är en häftig häst!

IMG_2445

 

Så i morgon då tuffar bussen ner till Skåne med Calissa och Global för två dagar träning. På måndagen rider vi dressyr för Olof och Tisdag Em har vi hoppträning för Maria. Tar det hela med ro. Globals första resa inkl övernattning osv. Mycket nytt att uppleva och lära sig. Med Calissa ska jag bara njuta. Njuta av att hon är fräsh, över att vi är på gång och över att hon är min. Bara min. ❤

IMG_2455 IMG_2452 IMG_2453

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>