20171507

Vägen hem till Göteborg är så lång. Det känns precis som att den längre blir för varje gång jag åker den. I samma stund undrar jag om det är farligt Att bli hemma kär? Eller är det kanske så att jag känner att jag har så mycket att ta i hemma, är det därför som jag inte kunnat njuta 100% utav dagens vistelse i Falsterbo, men absolut. Jag har vilat ögonen på världseliten från bästa parkett och kanske kan det vara just därför jag vill hem. Inspirationen är så påtaglig och jag vill inget annat än att prova små nya detaljer i min Ridning. Jag har blivit en jävel på att analysera, det måste jag ge mina tränare nere på Flyinge. Dom har lärt mig att tolka, analysera, kritisera och få en djupare förståelse.

Nu tar jag sikte på EM där jag kommer ha med mig ett hinder designat till swedencare. Det kommer bli grymt att få ställa upp ett hinder med deras logga på. Det känns som en liten belöning för min del, efter allt slit. Efter alla sena kvällar och tidiga månar. Kanske blir det min tur att få lite belöning för mödan. Fast det är i och för sig något av det roligaste jag vet, att få stå nere i garaget och tillverka, måla och designa. Det är mitt lilla andrum. Utöver EM har jag nu fyra hästar som går fullt ut och i nästa vecka kommer små ponnysarna hem för inridning och Apollo ska matchas mot treårs. Lilla Rayday kommer tillbaka i Augusti och lagom efter EM börjar jag på min nya tjänst på långeberga Ridklubb.

Det gäller att våga hålla tempot, att våga fortsätta framåt även när man är trött. Att kunna se längre än alla pengar man satsar. Alla sovmornar man går miste om och alla festkvällar man för längesedan avsagt sig. Jag försöker pusha mig själv framåt även när regnet öser ner, jag försöker vakna med ett leende oavsett vad. Ingen, ingen kommer kunna ta ifrån mig min vilja. Jag umgås helst inte i grupp, jag älskar min soffa, mina böcker och mitt rosé. Det är där jag samlat kraft och ork. Både fysisk och psykisk. Jag har äntligen hittat stabila människor som jag vet inte bangar mig. Vilket jag älskar er gränslöst först.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “20171507

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>