Klara.. färdiga..

När du ser dig själv i spegeln, vad ser du då? för visst finns det hemligheter, känslor, åsikter och händelser som bara du vet om. Du och din förnekelse.

Jag försöker tänka, vad ser jag. och vad ser människorna runt omkring mig. För även om vi är uppväxta till att ”Lyssna inte på dom, gå din egen väg” så är faktiskt inte alltid din egen väg den rätta vägen. Jag säger inte att du inte ska gå den, men att enbart köra på sitt spår kan bli en omväg. Jag är sådan, har alltid varit sådan. Dundrat iväg på min egen stig, plöjt allt i min väg likt en pansarvagn. och jösses vad jag har fått löpa i onödan. Hade jag bara varit lite mer öppen för att ta hjälp som omgivningen erbjudet mig hade jag sparat tid och ork. Dock hade jag gått miste om både erfarenhet och kondition. Jag tror att man måste begå sina egna misstag och skapa sina egna lärdomar. Det är okej så länge man inte fastnar. Det farligaste tror jag är att bli nöjd eller bitter. För då  fastnar man i sin personliga utveckling. Jag hatar meningar som ”jag har alltid varit sådan här” eller ” jag kommer alltid vara den samma. #äkta ”

En sak ska jag säga dig, om du är den samma nu som du var för ett år sedan, då har du fastnat. Det handlar inte om att göra en tvär omvändning, ( så länge du inte är en riktigt åsna ) det handlar om att göra små förändringar, framåt. Bli bättre, Jaga alltid den bättre versionen av dig själv.

Klara, färdiga, Gå ! 👊🏽

IMG_0004

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>