Småttingarna anlände till Oskarsberg idag efter ett par månader uppe hos Carina. Där har dom gått på en stor underbar lösdrift med perfekta förhållanden för att få friska sunda hästar. Kommer ni ihåg hur Apollo såg ut när han kom hit i våras? Liten, tuffsig, blyg och smal.

18010636_663348213848476_5282003653629268812_n

Jag har gett honom tid, Carina har gett honom tid. Vi har tillhanda holt honom frisk luft, bra grovfoder och daglig omsorg. Ut har den blommat en snygg kille som inte bara sträckt på sig ett par cm, han har också utvecklats mentalt. Nu är det dags att rida in honom och i september skall han visas på ponnysarnas sista treårstest. Jag hoppas att vi kan hitta en fin familj till honom som kan ge honom allt en sådan här pralin förtjänar. För han har inte bara blivit vacker, han är svenskfödd welsh ponny med fullstam. tre bra gångarter och om han kan hoppa? troligtvis.

Apollo

Han är nyfiken också, även om modet ibland sviker honom och han backar lite. han är den där individen man får ge lite tid, stanna vid grinden så kommer han fram, ge honom någon minut. Åka lastbil? Inga problem, lill killen knatade på som ett litet lamm. Det ska bli så roligt att jobba med honom. Men först få han och Nikki bekanta sig med sin nya hage och våra rutiner på Oskarsberg. Även om dom går ute på nätterna så kommer dom stå inne ett par timmar under dagen för att vila, äta och hanteras. Förberedelserna inför livet som ridponny är i fullgång.

ponnysar1

ponny2

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>