Flyingekungsgård med s

Man lär sig alltid något nytt, speciellt om man hela tiden är nyfiken på att veta mera. Därför älskar jag att utbilda mig, känslan av att bli bättre. Det ger mig en kick. 

Vi rullade in på Flyingekungsgård när klockan slog 08.20. Onekligen en perfekt tajming då vi skulle starta dagen med föreläsning klockan 09. Under hela förmiddagen har vi gjort djupdykning i foderlära, ett svårt ämne som iallafall jag kan behöv en förläsning i halvåret på för att hålla kunskapen i schak.


Under eftermiddagen har jag trimmat båda hästarn för Olof. Han är verkligen den typ av tränare som får de hela att kännas enkelt och logiskt på samma gång. För hur det än är, så kan man inte bara rida på talang, man måste rida på kunskap, känsla och förståelse också. Fick verkligen optimal hjälp med Global. Den coola lilla ponnyn om är väl värld sin vikt i guld och sköter sig som en prins här nere. Åker lastbil och sover borta plus kunna prestera under träning. Hatten av för oss. Vi har verkligen lyckats med honom. Själv tog han sig en powernap innan träningen, som den Casanova han är.

IMG_0346

 

IMG_0347

Lillan har även hon skött sig och tagit resan bra. Hon har ju dessutom bott på Flyinge under min tid på unghästprogrammet, kanske känner hon igen sig. Även om de mest har varit mat som hägrat för henne ( hon hade käkat upp sitt frukosthö innan vi ens kört igenom Göteborg ) så fick hon kommit till ro efter att ha käkat lunch och gjort sig hemmastadd innan det var dax för träning. Fick otroligt fin hjälp med att hitta en fjäder och elasticitet i henne utan att rida iväg framåt. Galoppen var helt amazing vilket känns bra inför morgondagen då vi ska hoppa för Maria.

Hur har eran dag varit ?

IMG_0348

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>