Mot Skåne

Hejåhå det blev en tidig morgon.

Kvart över fyra mötte jag upp mamma i stallet och nu är vi sedan en stund tillbaka påväg till Skåne för två dagars träning på Flyinge. Med mig har jag Lillan och Global.

Gårdagen bjöd Lillan verkligen på bra hoppning och vi kammade hem första placeringen i 110 klassen. De känns egentligen som hon skulle kunna gå lite större klasser men vill ha upp hennes kondition lite till. Har också ett par grejer i markarbetet som jag gärna vill finslipa på innan vi anmäler någon större klass. Eventuellt anmäler jag henne ner till Kungsbacka vecka 33.

IMG_0286

 

Hon har verkligen mognat in i sin roll som tävlingsindivid, som unghäst hade hon nerverna på utsidan vilket yttrade sig framför allt på framhoppningen. Sedan jag fick hem henne på nytt i våras har hon skött sig exemplariskt under de tävlingar vi startat. Måtte hennes fina inställning hålla i sig!

Det ska bli otroligt kul att trimma henne för Olof idag och i morgon har vi hoppträning för Maria. Jag har en bra känsla och vad gällande Global är det välbehövligt även för honom med lite träning. Jag och Michelle har diskuterat igenom Globals framtid och bestämt oss för att annonserna ut honom, vilket vi gjorde här nu innan helgen. Att sälja häst är ett stor process för samtliga men jag försöker hålla en nivå där jag inte blir allt för känslosam. För mig är de viktigast att varje individ får bästa förustättningar att få ett bra liv, och Globals talang bör matchas vidare av en yngre talangfull ryttare som siktar högt. Vi har hållt oss till planen till punkt och pricka vad gällande syftet och målet med honom. Michelle kommer nu rida rayday två dagar i veckan för att få lite mer timmar i sadeln och bekanta sig med storhäst. Väl medvetna om vilken process en försäljning innebär står vi högt ödmjuka inför denna uppgift.

IMG_0274

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>