keep smiling keep on shining

Så när dagen går mot sitt slut och vi tar oss en promenad genom hagarna för att lämna de minsta för natten. Tänder en cigg och fungerar en vända över den gångnadagen men också vad som komma skall. För varje steg är på väg framåt, och jag känner en varm känsla av välbehag Omfamna mitt innre. För även om jag är långt i från klar, har långt ifrån allt jag vill och har flera hundra mil kvar. Så vet jag att det kommer nya tider, bättre tider. jag inser mer och mer vad jag har, och ingen, inget kan stoppa mig från att ta de jag vill ha. För jag vill. Harrejävlar vad jag vill.

Kanske är jag lyckligt lottad, fast nej. Du kan också vakna upp på morgonen och göra dina drömmar. Du måste bara bestämma dig tillräckligt mycket. Det handlar inte om att vara talangfull. Jag är långt ifrån en talang, jag kan varken spela ett instrument, räkna gångertabellen felfritt och Mina språkkunskaper är onekligen begränsade. Men jag kan tala för mig själv och jag är en jävel på att jaga, jaga mina drömmar, hålla ryggen på dom som håller min, tillsammans tar vi Kraft. Råkar man stå i vägen, tja- jag löser alla problem framåt. Se upp.

Möt människor med ett leende, beroende på vem du möter kan de både vara vackert, spännande och skrämmande. Det ligger i betraktarens öga. Men valet är fortfarande mitt.

Keep smiling , keep on shining.

IMG_0429

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>