20170820

Okej, lägger denna helgen bakom mig. Ridit 3 klasser i Kungsbacka samtliga med 4 fel. Är så klart rätt missnöjd även om jag vet att de hela har sina naturliga förklaringar, jag slår vad om Att Lillan går in i brunst i veckan som kommer.

Jag startar veckan med två tuffa dagar med både jobb på Långeberga och i mitt eget stall. Eftersom det är första veckan får jag prova mig fram vad som fungerar bäst. Ska också hinna köra ner swedencares Hinder till Heden. Jag räknar med att åka hemifrån 05.30 i morgon och vara hemma igen vid 22 tiden. Samma gäller tisdag. Kom igen, pannben, framåt. Kom igen det blir kul!

IMG_0635

För hur det än är så gillar jag ju när de går undan. Och jag kommer älska mig Själv på onsdag, när jag tar en dags ledigt med gott samvete. Jag minns inte när jag hade en ledig dag sist, eller iallafall en sovmorgon. Tror jag är inne på fjärde veckan i sträck nu. 👊🏽 Lika bra. Det är fan lika bra. Så jag prioriterar sömn nu, ögonen svider och jag vet att jag kommer somna som en stock, hoppas bara få bidehålla sömnen också. Jag har en tendens att vakna, drömma och ibland gå i sömnen. Måtte jag få sova ut i kväll !

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>