Laddat batteri

När sömnen borde trätt in för längesedan och kroppen borde ha funnit ro i drömmarnas land, men icke. För nu har jag haft en dag ledigt, kunnat sova ut ordentligt. Låtit kroppen varvat ner och låtit lugn och ro ta plats, det krävs inte speciellt mycket egentligen för att jag ska hinna återhämta mig både mentalat och fysiskt. Känns som jag har ganska enkelt för att ladda batterierna. Jag måste bara ladda dom fullt ut och inte avbryta laddningsprocessen.

Dagen har spenderats med honom. Vi tog en runda till Kungsbacka där jag bl.a. Fick köpt ett par nya benskydd till Calissa. Det stod verkligen högt på inköpslistan då hon har betydligt grövre skenben än dom andra hästarna i stallet. Ett par Lamicell blev slutresultatet och Calissa verkar nöjd med köpet.

Sovit ett par timmar och verkligen tagit igen en hel del sömn som uteblivit. Spenderade ett par timmar på kvällskvisten i stallet ihop med mamma och Emily. Motionerade Calissa rayday och Lillan som alla tre i morgon ska iväg och tävla. Det blir en kort men intensiv dag på Årekärr då det inte va speciellt många anmälda. Utöver mina egna djur ska jag rida en start på ben elevs häst. Totalt fem starter. Avrundande kvällen hemma i soffan ihop med Emily, efterlängtad tid med min otroligt inspirerande vän. Du starka kvinna, tack för att du förgyller mitt liv med din närvaro, kloka ord och obruten vänskap ❤️

IMG_0938

Räknar med att i morgon vara hemma på gården igen vid 13 tiden och har redan nu bestämt mig för att både gym och plugg skall avklaras under eftermiddagen. Det blir en rolig dag, nu ska jag försöka locka fram Jon blund.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Laddat batteri

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>