20170921

Kanske borde man sluta jaga. Jag har varit på jakt så länge nu. Nu förtiden har jag hittat ett lugn i min kompetens och mina yrkesmässiga val. Jag har inget mer att bevisa, jag är bra nog. Jag har sakta kunnat börja välja vilka hästar jag vill ha in i stallet och inte, jag behöver inte längre jobba ihjäl mig för att få saker att snurra, för i takt med att man utvecklas och blir bättre har jag kunnat höja min timpeng. Det är skrämmande ändå, hur många år jag och många med mig jobbat för noll och ingenting. hur man ridit in gud och alla möjliga hästar till kunder som betalat på avbetalning för 5.000 kr var för mycket pengar. Risktillägg på det? Knappast.

Det är så skönt, klockan sju rullade min lilla bil hemåt. alla hästar ridna och störst plus får dom små welsh killarna som nu skrittas under ryttare. I morgon slutar mamma tidigt så då ska hon hjälpa mig att fota och filma dom smås utveckling.

I övrigt så föredrar jag att rida in unghästarna själv. jag har ett utarbetat system för hur en inridning går till, vilket innebär att jag helst gör de själv. Förvisso en risk, men tycker det är minst lika riskfyllt att ha med sig en person som inte kan mitt system eller som inte har någon unghästvana. Och att hitta en person som finns tillgänglig vid varje tillfälle de unga hästarna ska tränas är svårt. Jag har givetvis som mål att i framtiden kunna anställa, men fram tills dess tänker jag rida in hästarna själv. ca 15 individer senare skulle jag säga att jag är trygg i mitt system och tillväga gångsätt, sedan att jag inte är rädd för fan själv har inte heller stjälpt mig så långt.


Grattis på födelsedagen min styrka, min förebild och min vackraste ängel.

Du fattas mig, som du fattas mig.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>