18,19,20-25

18,19,20 plötsligt nu 25 livet springer på och jag försöker hålla jämt. Åldersnoja osv sysslar inte jag med. Eftersom jag i skrivande stund fortfarande är 152 cm lång och har en finne på hakan så skulle jag med alla säkerhet behöva visa legg för ett paket cigg.

Det handlar väll mer om ångesten hur vida jag tar vara på mina dagar och inte. Det känns som igår jag och Emily vinglade avenyn ner som nykläckta myndiga unga tjejer. Jag minns hur jag slog en glasflaska i ryggen på personen jag älskade och jag kommer ihåg jag aldrig riktigt blev avskräckt av bakfyllorna.

Nu har jag inte festar på ca ett år, jag ska inte säga att jag är så jävla gammal och fin i kanten att jag har festat klart. Men på något vis så festar man förhoppningsvis på ett annat vis när man närmar sig 25. Jag firar min dag i all stillhet tillsammans med människor som förgyller min vardag, mitt liv. Jag firar den också tillsammans med min älskade guddotter som kom till världen under dramatiska former på min bemärkelsedag för tre årsedan. Och jag hyser största respekt till min älskade Amanda för vad du gick igenom för att sätta de lilla ynglet till världen.

Telefonen har gått varm under förmiddagen och jag Niger nedan nu, tack för alla samtal, sms och poster på sociala medier som trillat in. ❤️ Hoppade ni kikar in senare i kväll, kameran går varm under dagen.

Kärlek.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>