Dags att tänka på refrängen

I morgon rullar den lilla bilen ner mot Flyinge och Breeders tävlingarna. Vi har en sista uppsamling med UPV gänget och jag slås av hur snabbt tiden går. Ett år går fort jag min tid nere på Flyinge verkar lida mot sitt slut, jag kan inte se några andra kurser i sikte som skulle vara aktuella för min del att gå. Jag har verkligen gjort allt i min makt vad jag kan för att ge mig själv så bra underlag som möjligt att stå på rent utbilningsmässigt. Jag kommer stanna kvar ute på fältet, jag vill jobba. Även om man så klart aldrig blir färdig utbildad så finns det så många andra sätt att utbilda sig vidare på. Och hur det än är så kommer ju utbildningarna först väl till pass ute i arbetslivet.

jag längtar redan nu mot 2018, det känns som mitt år. Jag växer för varje dag och jag känner att min tillvaro börjar bli lite liten i förhållande till vad jag vill uppnå. Det är dags att utvecklas framåt, mot nya mål.

Ses vi på Flyinge ?

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Dags att tänka på refrängen

  1. Stort grattis till dig älskade hjärtat. Äntligen är du klar. Alla som har studerat på annan ort vet vad det innebär.
    Men en utbildning har du kanske kvar att fixa?❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>