20171006

Det har varit en underbar dag. Med Solen i ansiktet har jag suttit i paddocken och ridit sex hästar, alla är på sitt egna vis och ingen är den andre lik.

Jag lägger verkligen ner hjärta och själ i utbildningen på alla hästar jag har i stallet. Sätter upp små veckomål som jag arbetar målmedvetet för att uppnå. Ponnysarna har gjort störst framsteg denna veckan. Apollo är nu riden i samtliga gångarter och nästa vecka ska han börjas ridas ut. Det är en smart familj som kommer köpa honom, en mer sammarbetsvillig ungponny får man nog leta efter. Han gör verkligen sitt bästa varje pass och utvecklas för varje gång. Adam har hittat traven och målet för nästa vecka blir att hitta in i galoppen.

Med Calissa är det mycket stärkande övningar, små hinder, reglera språnget, reglera formen och hitta en kvickhet i hennes rörelser. Mitt slutmål för åter är att debutera 120. Målmedvetet, framåt. Precis som hennes öron när de nalkas bombövningar.

IMG_1156

Lägger mig tidigt, i morgon väntas jobb på Långeberga och jag har känningar i mina urinvägar. Jag har lyckats hålla mig frisk så länge nu. Mått jag hejda detta i tid.

Köttade ett pass på Stc, tack för sällskapet Malin 👊🏽❤️ Queen team.

IMG_1142

blogstats trackingpixel

En reaktion på “20171006

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>