– Hej !

Det spelar ingen roll om man är på en lokal hopptävling eller en stor nationell elit tävling. Prestigen är så jävla hög. Släpp ner axlarna och bjud på ett leende för fan, glo inte på varran som om motparten vore från mars. Eller handlade det om att hon hade en nyare kingsland jacka än dig? Eller hade hon kanske ingen märkesjacka alls?

Jag har idag varit på både en lokal hopptävling och en stor nationell elit tävling, och varenda kotte som mötte min blick fick tillbaka ett stort leende och ett glatt ”Hej 😀” , vissa flacka med blicken, andra hejade uppskattande tillbaka. En ponny morsa fortsatte glo med en blängade blick, Även om jag också hade en kingsland jacka. Så jag sa hej en gång till, tänkte fall hon kanske va döv eller något. 

Så tack alla ni som kunde bjuda tillbaka på ett leende och en hälsning. Att vara på tävling blir så himla mycket trevligare då. Jag hyser största respekt till att man går in i sin bubbla och hittar sitt focus. Men söker man blicken och lyckas få den, responda med något trevligt ! 


 

Calissa hoppade med 0 fel i 110 och sista hindret ner i 115 klassen. Som hon kämpar på, lite svårt att få plats med rätt antal galopp språng, speciellt på distanserna 6-7 galoppsprång. Det blir ett par dagars vila och jag ska slå på tappskon hon drog av sig i sista klassen. Sedan gymnastiserar vi vidare, små hinder och balans, reglera galoppen. Vecka 44 går hon 115 igen.

Rayday hade eld under hovarna idag, fin att rida fram på men hetsig på framhoppningen. Inne på banan blev hon lite studsig och jag hade svårt att rida framåt i rytmen. Ett nedslag åtdrog vi oss. Men, hon hoppar med stort självförtroende och letar verkligen hinder. Vi tränar vidare på att hitta en större jämnare galopp tillsammans med en tanke på rakriktningen. Hon ska om ett par veckor hoppa på Onsalas tävlingar.

IMG_1224

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>