Ny vändning

Hej mina hjärtan. Swish sa de så var vi i mitten på veckan. Trimmade alla djuren under förmiddagen och samtliga kändes fina. Calissa går träning för Peter Eriksson i morgon vilket kommer väl till pass.

Jag själv har suttit framför datorn sedan klockan 12 idag, måttligt seg i huvudet efter att ha svarat på mail och jobbat med hemsidan. Skickat iväg två inlägg till swedencare och annonderat ut en del av mina möbler på Facebook loppis. Undrar ni varför? Jag ska flytta.

Men blandade känslor hörde jag av mig till min hyresvärd tidigare i veckan, för jag känner mig ensam i stugan, känner mig lite nojig och trött och ni som vet vet ju att jag tidigare kampats med mina höst deppar och jag vill helt enkelt inte utmana ödet. Jag mår bra nu, mått bra länge nu och jag måste se till att hålla det så. Det mest naturliga kanske hade varit att jag och Joe flyttade ihop, men vi har större planer än så, att knö in oss i en liten lägenhet eller liknande är inte aktuellt. Min familj står med öppna armar vilket jag är dom evigt tacksamma för. Dessutom är jag hemma otroligt lite vilket också gör att det känns jobbigt att komma hem till ett hem där jag nästan aldrig spenderar tid.

Tack för allt Jane  

Jobbar vidare en sväng i kväll, ska iväg och visa en ponny för kund och avrundar med ett par träningar. Behöver komma ut och röra på mig efter flera timmar bakom skärmen. Kör pannben först ända in i fredag EM. För i helgen är jag helt ledig. Mamma och Michelle tar stallet och jag ska inte göra något alls, för första gången någonsin.

selfie

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>