20172011

Det kommer väll aldrig lägligt tänker jag, en skada alltså. Även om jag är relativt hel efter Calissas sjuka stämpling av min vänster fot. Som tur är gick alla hästarna fullt ut förra veckan så dom kunde vila i helgen med gott samvete. Idag har jag longerat ur dom lite energi och i morgon får det bli lite på tömen. Än kan jag inte få i foten i en vanlig sko men hoppas på att svullnaden lagt sig på onsdag så jag kan sitta i sadeln då.

Obs, ingen bild för den med fotfobi. Fick panik när vi åkte in till sjukhuset i fredags och jag inte han göra mina fötter fina. Läkarna övertygade mig dock om att dom hade sett värre exempel, så jag lutar väll mig tillbaka på deras ord haha.

IMG_1588

Jag har också börjar flytta ut lite saker ur stugan, den 15de December flyttar jag tillbaka till mamma och pappa under en period. Känner mig ensam här ute i stugan och eftersom både Kärleken och jag jobbar så mycket som vi gör har vi lite is i magen med vad vi gör med framtiden. Vi vet vart vi har varrandra och det räcker för tillfället.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>