Hur många filter? -0

Jag har alltid varit nöjd med mig själv. Jag har aldrig haft komplex eller kännt mig ful. Jag har alltid varit den tjejen som kännt mig bekväm i min kropp och med mitt yttre. Jag har lixom inget filter när de gäller mitt utseende, ena dagen kan jag gå på Maxi med ridkläder och inte duschat håret på två dagar, jag skiter i. Nästa dag är det middag på stan och läppstiftet åker fram. Jag har också, i och med min kärlek till mig själv haft en ganska nonchalant inställning när killar gett mig komplimanger.  ”Jag vet” allityden har åkt fram ett par gånger, vilket kanske inte alltid varit as uppskattat. Speciellt inte i vårt samhälle – Här ska man inte älska sig själv så de syns, håll de på en tyst nivå – Jag har inte haft de filtret. Självsäkra kvinnor är sexigt säger en del, och jag lutar mig tillbaka på det.

Dock har jag en styrka att alltid kunnat lyfta osäkra tjejer eller tjejer överlag. ” Vilken energi du har!! ” Jag är bra på att dela med mig helt enkelt.

Men till mina nära vänner saknar jag filter: frågar mina vänner mig om dennna klänningen är fin och hon enligt mig ser ut som en sopsäck- Ja då säger jag det. Magstarkt kanske, och kanske just därför jag inte har så många tjejkompisar kvar och aldrig haft speciellt många. Jag har för få filter. Fast det är klart, lika barn leker bäst – mina vänner  säger till mig att jag inte kan gå med Hö i håret på Maxi. ‍♀️ ❤️

IMG_1621

Jag har inga komplex idag heller, men jag inser att om jag ska behålla mig relativt starka fysik och om jag ska behålla mig i samma form så måste jag börja tänka lite långsiktigt. Jag äter för jävla mkt choklad och dricker lite för mycket kaffe. Jag tänker att jag bara ska plussa på mera träning, mitt tuggbehov är alderles för stort för att dra ner på.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>