20171203

Långsam morgon, full fart igår med 5 lektioner på Långeberga, sammanlagt 40 elever. Japp jag är mör. Men glad, vi hade hoppning på schemat och barnen var både glada och förväntansfulla.

Landade hemma och spenderade kvällen tillsammans med honom. Lycka, kärlek.

Vaknar upp idag och känner mig utvilad. Jag och mamma ska ner till Kungälv och gå på skyltsöndagen innan vi tar oss vidare till stallet. Calissa och Nixxan ska trimmas och den kommande veckan ska planeras. Ny häst är på väg in men håller det lite bakom bloggen tills dess att det hela är klart. Håll utkik!

Myamorgon med mina två favorit pojkar.

IMG_1660

Håller på att packa det sista också inför flytten. Ska faktisk bli skönt att flytta hem ett tag. 2018 står för dörren och min känsla säger att det kommer bli förändringarnas år i mitt liv. Fram tillsdess tar jag en dag i taget och njuter av tillvaron, insuper mera kunskap och blir ännu bättre. Steppar upp, det är dax att göra både smarta drag och bra affärer. Framtiden står för dörren och vill komma in.

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>