Vart lägger du din tid?

Vet du hur kort livet är? Det kan ta slut i morgon. Lev nu, gör det där du vill göra, nu. Vänta inte, du har väntat länge nog. Du är stark nog nu.

Jag försöker ransaka mig själv lite varje dag, vart har jag lagt min tid och hur har jag förvaltat tiden? Jag försöker sluta stressa, sluta hetsa mig själv om att hinna göra så mycket som möjligt. Jag försöker väga upp mina måsten med saker som jag vill göra. Givetvis finns det måsten och det finns vissa saker man måste få gjort för att ha ett fungerade liv. Jag försöker då också hitta ett par saker varje dag som jag vill göra. Och under den tiden verkligen njuta av stunden.

IMG_1717

 

IMG_1719

 

I veckan vet jag om att jag har massa saker som jag måste göra, så därför såg jag till att få saker gjort idag som jag ville göra. Spenderat tid med mamma utanför stallet och avrundat kvällen med familjen. Jag slutför söndagen med detta inlägget och ser till att komma i säng i tid. För jag vill sova ut, men de blir sällan så. Det kommer saker mellan, städ tvätt och pappersarbete. Saker man måste göra, men jag väljer att sova tidigt för att vakna pigg. Ta dom sakerna i morgon.

Laddar upp inför veckan, pannben framåt. Utveckling, kunskap, nya kontakter och ett stort leende på läpparna. Ge inte dig själv söndag ångest och gå inte svag in i en ny vecka. Se till att skapa dig ett liv med harmoni och lycka, för det är du värd. Sillikongå är en så jävla tråkig färg, välj en annan. För det är ditt liv, och du har chansen.


 

Hälsat på han som fattas mig mest. Nästa gång kanske jag orkar ta mig tid. Idag var bara närvaron tung. Kyrkogårdar är inte min starkaste sida har jag märkt. Tack för ditt tålamod Morfar, jag kommer snart igen ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>