Backar tillbaka och samlar kraft

Äntligen så gott som klar, igår flyttade vi mina sista saker från stugan och även katterna har börjat göra sin hemma hos mamma och pappa. Det är en sådan befrielse att kunna hem till lite värme och liv.

Det är ett prillige att ha en familj som håller ihop, där man som 25åring är välkommen hem även om jag bott hemifrån i 10 år. Kan ni fatta? 10 år! Första flyttlasset gick till Varberg när jag var 15 år och sedan dess har jag varit på resande fot. jag mellanlandade egentligen bara en kort period innan jag fattade beslutet för att antingen söka ner till Skåne eller vidare utomlands. Att det blev Skåne vet ni ju om, och att jag därefter hamnade uppe på Ernfors Dressyrstall i ett år. Ett underbart år där jag kunde komma i mina kläder som nyutexaminerad unghästutbildare.

Drömmen om att ta mig utomlands finns så klart kvar, och jag tror inte jag känner mig hel förrns jag har fått genomföra även det. Dock springer tiden på och medans mina vänner och jämnåriga skaffar barn och sätter sig ner i familjens gungande båt satsar jag på både kortsiktiga och långsiktiga mål. Bredvid mig har jag honom, som stöttar mig i allt jag vill göra och genomföra. Jag vet att jag även har min familj med på tåget och tillsammans kommer vi kunna göra något stort.

Allt som hon kan tänka är möjligt, allt som hon kan drömma om kan bli verklighet. Hon måste bara vara beredd på hårt arbete och en del uppoffringar. Uppoffringar som kan leda till det där drömlivet. Och om hon inte lyckades hela vägen, så kan hon iallafall klappa sig på axeln över att hon försökte. Vissa människor kommer aldrig försöka, vissa kommer bara drömma, önska och hoppas. Hamna inte där, ta dig utanför din bekvämlighetszone. Det är din tur nu. 

/T

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>