20171218

Enligt plan hämtade vi hem Ragnarps glory night från uppfödaren Lena Börjesson igår. Han kommer bo här på Oskarsberg och jag kommer sköta inridningen tillsammans med Amanda.

Glory är efter wildzangs Gloriant vilket gör honom halvbror med Ragparps Global som står här på anläggningen sedan tidigare. En försiktig 2,5 åring som behöver lite tid i både hantering och miljöträning. Men så fin, så fin. Om ett par dagar hoppas jag kunna presentera honom lite närmre med bilder och film.

IMG_1815

 

Veckan startar upp lugnt och långsamt, fixar ording stallet innan det bär av till Långeberga och terminens sista lektioner. Känner mig lite trött och sliten, ändå krigade jag mig iväg till gymmet igår och ser fram emot veckans jobb.

Framförallt ser jag fram emot våren. ( Jag har en förmåga att gå i förväg jag vet ) Tävlingar, förberedande inför unghästtesterna osv. Vid sidan om bygger jag och mannen i mitt liv en stabilgrund mot en ljusframtid. Som jag saknar honom, en vecka i Dubai är snart slut, jag ska krama dig. Som jag ska krama dig. ❤️

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>